вторник, 8 сентября 2015 г.

На території, яка носить назву Талимонівка було поставлено дитячий майданчик. ФОТО.

Багато нарікань ми чуємо на сьогоднішне життя. І майже з кожним можна погодитись. Адже, проблем дійсно вистачає. Але поставимо собі питання: ми будемо плакати, чи може будувати життя навколо себе. Думаю, що є дуже шкідливою позиція, що варто чекати, коли хтось все зробить і створить для нас рай на землі.
Думаю, що ми повинні мати свою позицію. І коли збирається якась кількість людей з визначеною думкою щось змінити, то результат обов’язково буде. Переходжу до конкретного випадку.
На території, яка носить назву Талимонівка було поставлено дитячий майданчик.
За декілька років було все поламано, там збиралися п’яні компанії. Але знайшлася частина людей, які хотіли, щоб майданчик для дітей відновити. Частину матеріалів (метал, фарбу) було нами знайдено. Іншу частину зносили з домівок. І саме головне, це самоорганізація місцевих мешканців для виконання робіт.

І що найприємніше, переважна більшість – це молодь і, навіть, діти.
Це зразок свідомості і відповідальності. Тепер, напевно, краще будуть зберігати те, що створили своїми руками.
І це закономірно. Ми любимо дітей, яких ростимо, плоди своєї праці.
А щоб полюбити по справжньому державу, країну, місто, село потрібно бути причетним до його життя. Це може бути праця для покращення життя навколо себе. Це стосується і того кого ми будемо вибирати на наступних і всіх інших виборах. І, обов’язково, контролювати діяльність і вимагати ефективної роботи.
Закликаю всіх до поміркованості, розсудливості і активності.


                                                                                        Світлана Рибінська

Комментариев нет:

Отправить комментарий