вторник, 8 сентября 2015 г.

Разом ми зробимо багато добрих справ!!! Вже в другий раз було роздано матеріальну допомогу. ФОТО.

5 серпня  працівникамикозятинського міського  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, знову вже в другий раз, було організовано зустріч представників Козятинської громадської організації "За здоровий спосіб життя" з групою сімей у складних життєвих обставинах, серед яких були сім'ї учасників АТО, вимушених переселенців, молодь з числа осіб з інвалідністю, багатодітні сім'ї у складних життєвих обставинах
Голова ГО "За здоровий спосіб життя" Федір Павлов передав сім'ям речі, зібрані при підтримці Київської громадської організації "Соціальне партнерство"Близько 40 сімей безкоштовно мали можливість вибрати собі та своїм дітям гарний одяг , який зараз в магазинах стоїть не дешево особливо дитячі чи молодіжні речі.
Гуманітарна допомога роздавалася два рази, один раз в тиждень , тому що за раз роздати було не можливо і за того , що не у всіх сімей вийшло прийти зразу і не було достатньо місця. Але всі хто прийшов кожний вибрав своїм дітям, собі чи своїм близьким одяг і всі  були вдячні за надану матеріальну допомогу. Особлива подяка  Президенту  Всеукраїнського Благодійного Фонду  «Соціальне партнерство» Поліщук Олені Миколаївну за прийняте звернення від нашої організації "За здоровий спосіб життя"  про  благодійну допомогу, яку зібрали представники Соціального партнерства для козятинських сімей які опинилися складних життєвих обставинах, серед яких були сім'ї учасників АТО, вимушених переселенців, молодь з числа осіб з інвалідністю, багатодітні сім'ї у складних життєвих обставинах. «За весь час скільки ми багато робили благодійних подібних акцій за участю громадських, релігійних організацій, фондів, підприємців я рідко коли бачив стільки гарного, та саме головне потрібного, чистого одягу для діток та дорослих , який зібрали представники фонду Соціальне Партнерство, особливо в такий не легкий час для нашої країни, коли зарплати малі, а все дуже дороге особливо для дітей та молоді, але я ще раз переконуюсь , що які б ми нелегкі часи не переживали, потрібно вірити, надіятися в краще, тільки в єдності наша сила, тільки об’єднавшись в вірі та добрих справах, ми можемо багато робити добра для блага нашого міста та нашої гарної країни!!!» сказав голова громадської організації "За здоровий спосіб життя" Павлов Федір Петрович.  



















































Питання про забезпечення громадян вразливих категорій гуманітарною допомогою вже не раз гостро підіймалосьдиректором Слободянюк Оленою Олександрівноюі працівниками міського  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Так як потреба все ще переважає можливості - ми знаходимось у постійному пошуку партнерських організацій, які можуть стати ефективним звеном у ланцюжку допомоги сім'ям в складних життєвих обставинах.
    Так у нас (міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді)уже є позитивний досвід співпраці  з окремими недержавними об'єднаннями міста та області. Одним з прикладів злагодженої спільної роботи стала акція надання гуманітарної допомоги кризовим сім'ям з дітьми .
28 липня ми організували зустріч представників Козятинської громадської організації "За здоровий спосіб життя" з групою сімей у складних життєвих обставинах, серед яких були сім'ї учасників АТО, вимушених переселенців, молодь з числа осіб з інвалідністю, багатодітні сім'ї у складних життєвих обставинах. Голова ГО "За здоровий спосіб життя" Федір Павлов передав сім'ям речі, зібрані при підтримці Київської громадської організації "Соціальне партнерство". 
Це не одноразова акція, в подальшому будуть продовжуватись такі зустрічі з іншими сім'ями по мірі надходження гуманітарної допомоги.
Висловлюємо подяку громадським організаціям "Соціальне партнерство" та "За здоровий спосіб життя " за небайдужість  і підтримку по відношенню до людей, що потребують допомоги.
Матеріал взято  з сайтів Козятинської міської Ради     та 
































Козятинська організація За  здоровий спосіб життя приймає передачу  від  благодійного фонду  "Соціальне партнерство", для сімей які опинилисяу складних життєвих обставинах, серед яких були сім'ї учасників АТО, вимушених переселенців і т.д....















Комментариев нет:

Отправить комментарий